About

Luwies is begonnen in februari 2017 door drie studenten van de opleiding Fashion & Textile Technologies te Enschede. Allen hebben ze hun eigen specialiteiten en hun eigen persoonlijke missies. Ze vonden elkaar in hun ambities om iets te doen aan de afvalproblematiek, uitputting van grondstoffen en traditionele gedachtegoed van interieur.

Meet our team

Dit is Iago, onze Brazialiaanse sterspeler. Een diepe denker die praat met zijn gitaar en zijn handen. Iago houdt ervan om met het product bezig te zijn en nieuwe dingen te bedenken. Iago doet de productie en R&D en is een echte doorzetter. Hij is opgegroeid in de Amazone en is gedreven om deze te redden. Het is zijn missie om de massale boskappingen te stoppen, zodat zijn grondgebied weer kan helen.

Iago Santos Ligtenberg
iagosantosligtenberg@luwies.com


Als laatste onze Don. Hij is een echte whizkid en probeert met Luwies echt iets neer te zetten wat de wereld kan veranderen. Don schrijft de business modellen, ontwerpstrategie en doet het grafische werk. Zelf is hij opgegroeid in Jarkarta, Indonesië en heeft hij zelf met eigen ogen gezien wat de effecten zijn van onze levensstijl. Don is er heilig van overtuigd dat er een nabije toekomst op ons wacht waar wij samen geen afval meer produceren.

Don van Diest
donvandiest@luwies.com